Kósa a botrányról: minden hazugság

publikálva
2018. márc. 14., 11:09
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Kósa Lajos Érden tartott sajtótájékoztatót a Modern Városok Programjáról. De másról kérdezték.

A tegnap kirobbant, több milliárd eurós gyanús ügylet után tegnap Kósa magyarázkodott, azt állítva, hogy teljesen kamu a történet. Mára azonban kiderült, Kósa anyja akár 800 millió forintot is kaphatott a rejtélyes asszonytól, és ő maga is üzleti kapcsolatban állhatott az „örökösnő” üzlettársaival. Az örökösnő fia szerint Kósa kereste meg őket, mikor kiszagolta a pénzt.

Az ezzel kapcsolatos kérdésekre annyit válaszolt, hogy a nővel szemben a rendőrség csalással kapcsolatban nyomoz. A nőt Bróker Marcsihoz hasonlította, és a csengeri hölgy őt is átverte, mint sokakat. Kósa szerint a mostani történet hazugság, és csak az a célja, hogy őt lejárassák a választások előtt. A csalással kapcsolatban Kósa ma fog feljelentést tenni, mert szerinte ekkora csalást csak bűnszervezetben lehet elkövetni.

Érdemi választ egyik kérdésre sem adott Kósa, aki a fenti pár mondat elhangzása után azonnal elhagyta a sajtótájékoztató helyszínét.

publikálva
2018. márc. 14., 11:09
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  szegedi789
  2018. március 14., szerda 15:58
  Balesetek ?????? Inkább nyúlós-ragadós részek, amelyeket még évekkel később sem ért senki. Max. pár oknyomozó újságíró. Meg persze az ügy szálait mozgatók. Most csak figyeljünk, és ámuljunk ! Most csak politikafogyasztó állampolgárok sora van a rengetegben...
 2. 1
  rworse
  2018. március 14., szerda 13:36
  Egy öngyilkos már van a társaságból. Lehet, hogy lesznek még. Vagy "öngyilkosok". Vagy balesetek.

Komment írásához vagy regisztrálj