Szabó Tímea: Orbán megalázza a fogyatékkal élőket

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. szept. 10., 14:09
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Szinte mindent elvesz tőlük.

A Párbeszéd törvénymódosító javaslatot nyújtott be a parlamentnek, miután a kormány a felére csökkentette a fogyatékkal élő munkavállalókra vonatkozó foglalkoztatási támogatások órabérét. A párt azt szeretné, hogy ezek az ember megkapják a korábbi támogatást, illetve később a duplájára növeljék ezt az összeget.

"Felháborító, hogy a kormány újra a legkiszolgáltatottabb emberek pénzét veszi el és hozza kilátástalan helyzetbe őket. Az elmúlt hét évben a fogyatékossággal élő emberek a megalázáson kívül semmit sem kaptak Orbánéktól. Leépítették az ezeket az embereket segítő szociális védőhálót, lecsökkentették a számukra elkülönített támogatásokat és idén áprilistól a bérüket is megfelezték.

A jövő évi választásokon azért kell leváltani a jelenlegi rendszert, hogy végre igazságot tehessünk, és Mészáros Lőrinc helyett a közvagyonból végre azoknak juthasson, akiknek a legnagyobb szüksége van rá. A Párbeszéd ezért benyújtott egy javaslatot, hogy már most visszaállítsuk a korábbi támogatási összeget,  jövőre pedig ezt is megdupláznánk, ahogy a Mindenki számít! programban is áll" – írja a párt mai közleményében Szabó Tímea.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. szept. 10., 14:09
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 4
  galambocskám
  2017. szeptember 11., hétfő 11:44
  Hosszan fejtegettem hogy miért ökör Szabó Tímea. Igaz egy szomszédos cikknél fejtegettem és ott a fejtegetést törölték. Itt meg nem volt kedvem mégegyszer leírni.

  "Szabó Tímea: Orbán megalázza a fogyatékkal élőket"

  El kell képzelnünk Orbánt amint sátánan kacag a dolgozószobájában: jaj de megalázom én a fogyatékkal élőket, jajdenagyon megalázom én a fogyatákkal élőket, hú de nagyon frankó lesz....!

  Normális emberi lény/választó képes egy ilyen látomásra?

  Normális emeberi lény/választó erre nem képes.

  Normális ellenzéki képviselő/normális ellenzéki lap képes ilyen címadásra?

  Normális ellenzéki képviselő/normális ellenzéki lap nem képes ilyen címadásra.

  Normális ellenzéki képviselő/normális ellenzéki lap efféle címmel jelenteti meg a cikket:

  Nagyon rossz döntést hozott a kormány. Ezen akár lehet rugózni is egy keveset, nem figyeltek oda, elaludtak, Andy Vajna tévéjébe feledkeztek....szóval sok mindennel lehet ekézni a kormányt.

  Csak azzal nem amivel itt ekézik. 2. 3
  tiszapolgári
  2017. szeptember 11., hétfő 09:42
  Mindenki annyit ér, mint a bankszámlája vagy a hengerűrtartalma.
 3. 2
  tiszapolgári
  2017. szeptember 11., hétfő 09:36
  Nemcsak Szabó Tímea egy ökör, hanem a fogyatékkal élők is sok ökrök, mert nem értik meg, hogy vannak bizonyos prioritások, nyavalygás helyett meg kellene fogni a munka végét, és aki nem dolgozik, az ne is egyék.
 4. 1
  galambocskám
  2017. szeptember 11., hétfő 08:32
  Szabó Tímea egy ökör.

Komment írásához vagy regisztrálj