Reagált Gulyás, Schilling és Vágó, a „három zavargó” Németh Szilárd vádjaira

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. szept. 12., 19:45
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Büszkék magukra, a fideszesek pedig paranoiások és félnek.

Reagáltak a megvádolt aktivisták, miután ma a nemzetbiztonsági bizottság zárt ülésén Németh Szilárd megnevezte

Gulyás Mártont, Schilling Árpádot és Vágó Gábort

mint afféle felforgatókat, lehetséges zavargókat, majd azt fejtegette a sajtónak, hogy a titkosszolgálatok is megerősítették, hogy ők hárman erőszakos eszközökkel akarják ősszel elmozdítani helyéről a kormányt, írta meg a 24.hu. Részleteket a titkosszolgálati értesülésekről nem árult el a Fidesz alelnöke, ráadásul a bizottsági ülés tartalmát 2026-ig titkosították is. A bizottság ellenzéki tagjai szerint viszont nincsenek bizonyítékok, Németh nem mond igazat.

Gulyás Márton a 444-nek azt mondta: „Még soha nem tüntetett ki így az államom.” És hozzátette, szombatra egy beszélgetést szervez Vágóval és Schillinggel közösen, Háttérhatalom címmel. Schilling Árpád a délután elhangzottakra a lapnak úgy reagált: „Itt látjuk, hogy kilóra eladják az országot az oroszoknak, és én vagyok a nemzetbiztonsági kockázat?”

Vágó Gábor pedig a blogján kommentálta Németh Szilárd szavait: „Mi volt nekem a bűnöm, hogy felforgató lettem? Népszavazást indítottam, és ennyire berosáltak a korrupciós bűnök elévülési idejének a megnövelésétől? Tüntetést szerveztem Felcsútra, és felborítottam a főfalu békéjét? Felszólaltam különböző demonstrációkon, és mindenhol azt hirdettem, hogy szervezetten kell leváltani a kormányt, de ne a düh és a harag vezéreljen? Nem tudom, mikor rúgtam el náluk a pöttyöst, de büszke vagyok rá.” Szerinte a fideszesek paranoiásak, és ez nem jelent mást, mint hogy félnek. „Ha valaki itt a nemzet biztonságára fenyegetést jelent, az Németh Szilárd az együgyűségével, Kövér László a paranoiájával, Szijjártó Péter a kiskakas-mentalitásával, Mészáros Lőrinc a harácsolásával, és Orbán Viktor a hatalommániájával.”

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. szept. 12., 19:45
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 7
  tiszapolgári
  2017. szeptember 13., szerda 13:21
  5

  Még nem is láthatod, hiszen az őszi zavargások nem a naptári, hanem a csillagászati ősz beköszöntekor lesznek.
 2. 6
  rworse
  2017. szeptember 13., szerda 10:58
  A fohadalom a barikátokra hág.

  (Nehogy félreértés legyen, az erdőspéterkurvaanyád természetesen Sziszinek és a titkosításnak szólt, nem a három gráciának.)
 3. 5
  szegedi789
  2017. szeptember 13., szerda 02:05
  Még nem látom magam előtt Budapest utcáin hömpölygő 3 főt . . .
 4. 4
  szegedi789
  2017. szeptember 13., szerda 01:59
  Erdős, Péter és ledér mama. Ez újabb 3 fő ! Mi van itt, kéhérem ?! Fohadalom ?!
 5. 3
  rworse
  2017. szeptember 13., szerda 01:50
  erdőspéterkurvaanyád
 6. 2
  szegedi789
  2017. szeptember 13., szerda 01:34
  1. Sziszi már nem először keveri kabátlopási ügybe a szolgálatokat. Egy ejnye-bejnyét azért hivatal megereszthetne, hogy "jaj, dehogy kémkedünk ellenzékiek után", Sziszi státuszférfi (és főnöke) saját becses testrészével tesztelje a csalánt.
  Csönd ez esetben elég rossz jel, sőt zavaros a jövőre nézve...

  2. Ha meg zavarogni akarnak az urak, akkor tényleg logikus volt belemondani a kamerákba, hogy figyelünk titeket. Nem is értem, hogy miért nem kapásból azzal kezdte, hogy Kiss Béla ezredes épp Vágó Gábor fikusza mögé bújva környezettanulmányt végez nevezett állampolgárnál . . .

  3. Gatyaletolós alterszínházas, a festékelejtős aktivista és egy volt politikus, aki ki tudja néha milyen állapotban szokott vizitálni Kálmánolgánál . . . Na, akkor majd ŐK !

  Gratula.
 7. 1
  tiszapolgári
  2017. szeptember 12., kedd 20:42
  „a bizottsági ülés tartalmát 2026-ig titkosították”

  Leghamarabb 9 év múlva tudhatjuk meg, hogy Rogán Antal miért nem jelent meg a mai bizottsági ülésen, amire ő is be volt idézve.

Komment írásához vagy regisztrálj