A Jobbik osztódással szaporodik vagy fotoszintézissel: egyre többen vannak

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jún. 12., 14:06
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Egy Dúró helyére másfelen lépnek rögtön az utódok.

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője volt ma reggel az M1 vendége, és azt a meglepő kijelentést tette, hogy“nem igaz, hogy kilépési hullám sújtaná a pártot”. Az MTI tudósítása szerint a szóvivő természetes folyamatnak nevezte, hogy a tisztújítás után nem mindenki veszi tudomásul a többség döntését, és inkább elhagyja a pártot.

Szerencsére vannak belépések is: a tisztújítás után másfélszer annyian léptek be a Jobbikba, mint ahányan elhagyták azt – fűzte hozzá. 
Jakab szerint a Jobbik nemhogy nem szakad,

de még lemorzsolódás sincs.

"Továbbra is azt mondjuk, hogy a Jobbiknak a nemzet egészét kell képviselnie: azt is, aki jobboldali, azt is, aki baloldali" - hangsúlyozta a szóvivő.

Csak emlékeztetőül: a múlt héten Duró Dóra és férje, Novák Előd, Szőcs Norbert, a párt Baranya megyei elnöke, Fazekas Gabriella egykori terézvárosi polgármester-jelölt, Dobi Zsolt, a párt Csongrád megyei sajtófőnöke, valamint Ferenczi Gábor devecseri polgármester is kilépett a pártból.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jún. 12., 14:06
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  rworse
  2018. június 12., kedd 16:16
  Nyolc éven át feleennyiszer hívtak meg Jobbik-politikust a "köz"médiába, mint most egy hét alatt a szakadékonyságról kérdezni.
 2. 1
  Világos
  2018. június 12., kedd 15:51
  Igy szokott kezdődni a bukás amikor a kozmetikázás beindul.

Komment írásához vagy regisztrálj