Hollik István és Szijjártó Péter egyszerre harsogja, hogy Soros György elment Brüsszelbe „megbüntetni a magyarokat”

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 16., 15:17
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A kormánysajtó pedig természetesen ugyanezt a hülyeséget szajkózza.

Ma Brüsszelben tárgyal Soros György az Európai Bizottság alelnökével, Frans Timmermansszal. A találkozóról egyelőre még semmit nem tudni, csak azt, hogy az EU fontos kérdéseiről lesz szó. Ez ez a legkevésbé sem zavarta a Fidesz–KDNP politikusait, akik megfejtették, hogy mi zajlik itt.

Hollik István KDNP-s politikus már ma bejelentette, hogy „Soros György azért érkezett Brüsszelbe, hogy megbüntesse Magyarországot; nem tudja elfogadni és nem is veszi tudomásul a magyar választások eredményét”, noha ilyenről természetesen senki nem beszélt. De az ilyen apróságok nem zavarták Hollikot, aki azt is megjegyezte, hogy „a zárt ajtó okán is lehet arra következtetni, hogy arról egyeztettek: a választások után miként fokozzák a nyomást Magyarországra, hogy ránk erőltessék az akaratukat”.

Majd jött Szijjártó Péter, aki szinte szóról szóra a fentieket mondta el. „Soros György brüsszeli tárgyalásain a magyar emberek megbüntetését akarja elérni, mert a magyarok nem az ő jelöltjeire, hanem a bevándorlást elutasító Fideszre szavaztak” – a jó Péter hétfőn Luxembourgban mondta az uniós tagállamok külügyminiszteri tanácskozásának szünetében, az MTI tudósítása szerint.

Mindeközben a kormánypárti Origo címlapja így néz ki:

false
szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 16., 15:17
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 3
  tiszapolgári
  2018. április 17., kedd 09:49
  Azt még értem, hogy mielőtt Soros találkozna Timmermansszal, előbb elmondja Szijjártónak, hogy mi a terve. De hogy miért kell ezt Holliknak is elmondania, azt már nem értem.
 2. 2
  rworse
  2018. április 16., hétfő 21:31
  Hazudtok, disznók.
 3. 1
  naki
  2018. április 16., hétfő 16:18
  Két fingsúlyú. Csenevész diplomáciai vénával hogyan legyen valaki mestere a szakmájának? Lakáj lehet és alattvalója Orbáncnak. Egyik a másiknak alapfeltétele.

Komment írásához vagy regisztrálj