Lerúgtak egy 15 éves gyereket a budapesti buszról, de még a sofőr sem segített neki

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jan. 19., 12:36
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A bántalmazást az utcán is folytatták.

A 24.hu egy olvasója számolt be arról, hogy lánya múlt hét kedden délután szállt fel a fővárosi 85E-s buszra, ahol ismeretlenek támadtak rá. Az olvasó elmondása szerint a Kada utcai megállónál felszállt három fiatal nő és egy náluk is fiatalabb fiú, akik rögtön a busz elindulása után elkezdték lökdösni a lány évfolyamtársát. Amikor a lány megkérte, hogy hagyják abba, hangosan szidni kezdték, és többször is arcon ütötték.

Az olvasó arról számolt be a portálnak, hogy a buszon senki, még a sofőr sem segített neki. „A sértettek az Újhegyi sétány megállónál leszálltak, de nem is volt más választásuk, mert a 15 éves lányt az egyik támadó szabályosan lerúgta a buszról” – írja a portál, amely megjegyzi, hogy a bántalmazás még a megállóban is folytatódott.

Készült látlelet is, mely azt mutatta ki, hogy a fiatal lány arcának bal oldalán zúzódások és hámsérülések keletkeztek, a szeme környéke pedig belilult és feldagadt.

A 24.hu megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitányságot, ahonnan azt a tájékoztatást kapták, hogy az ügyben csoportos garázdaság bűntette miatt indult nyomozás ismeretlen tettes ellen.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jan. 19., 12:36
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
bántalmazás
busz
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
  1. 1
    naki
    2018. január 19., péntek 21:10
    Ez a fajta söpredék összeszarja magát, ha kiállsz magadért. Emeld fel a hangod, emeld fel a fejed! És ha nem elég neki, rúgd tökön!!

Komment írásához vagy regisztrálj