A kormánypropaganda lapja már azt szajkózza, hogy Szíria is biztonságosabb, mint Európa

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. márc. 13., 18:00
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Elképesztő ámokfutást mutat be az Origo.

Hol van már az életveszélyes nyugat-európai fertő, mint Stockholm, Bécs vagy Berlin! Az Origo kedden már arról írt, hogy az egyébként háború sújtotta Szíria is biztonságosabb lehet, mint Európa. Mindezt egy szír férfi nyilatkozatára alapozzák, aki egy német televíziónak – hogy melyiknek, az nem derült ki – beszélt arról, hogy ő keresztényként nagyobb biztonságban érzi magát Szíriában, ezért költözött haza Ausztriából.

false

Az Origo, amely hírportálnak nevezi magát, ezt is írja: „A férfi azt mondta, keresztényként nem érezte magát biztonságban Ausztriában, hitét is titokban kellett tartania. Ha elárulja, az az életébe kerülhetett volna. Arról is beszélt, hogy a szélsőségesek a keresztény templomokat mecsetté akarták átalakítani, és a túlélés érdekében azonosulnia kellett a szélsőségesekkel.”

Hogy hol biztonságosabb, azt talán az Origo munkatársai sem kérdőjelezik meg, de az már-már bicskanyitogató, ahogy egy ideje a fideszes politikusok ferdítésein is képesek tekerni egyet, és válogatott eszközökkel hergelik a népet. És ezt a médiahatóság ölbe tett kézzel nézi.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. márc. 13., 18:00
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
propaganda
Origo
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 3
  rworse
  2018. március 13., kedd 22:28
  Mondjuk az igaz, a Jani videója is már inkább kármentés volt, mint önmagában levő.
 2. 2
  szegedi789
  2018. március 13., kedd 19:44
  jani is kármentése volt OLAF-Elios-sagának... migránsozás meg konstans azokban a bugyrokban
 3. 1
  rworse
  2018. március 13., kedd 19:04
  Ez a Lézer bécsi videója kármentése. Ezerrel megy az újramelegített téma, hogy a Nyugaton már nem lehet élni. Tele van most Magyarországra menekülő osztrákokkal, németekkel, svédekkel... a kormánypropagandamédia.

  erdőspéterkurvaanyád

Komment írásához vagy regisztrálj