Balázs Péter újabb fideszes politikusnak nyalt be egy videóban, és meg is emelte előtte a kalapját

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. febr. 23., 16:01
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

És április 8-ig még bőven van idő.

Oberfrank Pál, a Veszprémi Petőfi Sándor Színház igazgatója is beszállt a Ki tud szebbet mondani egy fideszes politikusról? nevű versenybe. Eddig csak egyetlen induló volt (Balázs Péter emlékezetes teljesítményéről itt írtunk részletesen), de szerencsére most jött Oberfrank, aki Varga Mihálynak kampányolt egy kicsit, amikor a nemzetgazdasági miniszter Facebook-oldalára felkerült felvételen elmondja, hogy „Varga Mihály nyugalmat, biztonságot áraszt”, majd gyorsan hozzáteszi, hogy Varga „ember maradt, emberi minden megnyilvánulása”. Hogy a néző a tanulságot is levonhassa, Oberfrank elmondja a videóban, hogy „őrá kell szavaznunk, és a folytatásra”.

De a Magyar Nemzet felfedezte, hogy Varga Mihály mellé nemcsak a veszprémi színház igazgatója állt oda, hanem Balázs Péter is, már két héttel ezelőtt. Igen,Balázs Péter, aki nemrég a szolnoki jelöltet is szervilis mondatokkal támogatta. Most azt mondja a Szolnoki Szigligeti Színház igazgatója a Varga közösségi oldalán közzétett videóban, hogy neki, II. kerületi lakosnak „nagyon könnyű Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter úrról beszélni”. Balázs, aki elmondása szerint „a jövőt biztonságban érzi”, fel is teszi a költői kérdést, nevezetesen hogy „kire adnám a voksomat, ha nem egy olyan emberre, akinek az elképzelése és a munkálkodása a jövő biztonságát jelenti?” És „egyszerű polgárként” megemeli a kalapját előtte. Nem csak mondja, valóban le is veszi a kalapját a videóban. Majd a rövidke videó melletti üzenetben Varga Mihály szépen meg is köszöni a támogatást.

Ki lesz a következő fideszes politikus, akit megdicsér Balázs Péter?

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. febr. 23., 16:01
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 8
  Stronger
  2018. március 09., péntek 14:32
  Ilyenek a nyalonc ripacsok.
 2. 7
  naki
  2018. február 25., 16:35
  Mi, tanácsi dolgozók, drága, aranyos öreganyám, Tombor Bözse.
 3. 6
  szegedi789
  2018. február 23., péntek 22:59
  Én az elios helyében csinálnék azonnal egy pozitív imídzs kialakítását célzó reklámsorozatot. Na kivel is ???????????????
  Na kivel ??????

  (Ha addig ugyan nem szippantja fel pítör bácsit a teleshop vagy az időskori biztosítás...
  Idő van , baszkika !!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
 4. 5
  szegedi789
  2018. február 23., péntek 22:53
  Simpson családban van egy szívtelen ügyvéd karakter, aki egy az egyben vargamihály.

  Aki meg egyébként , hú de nagyon izgi karakter. Csupa izgalom, csupa államférfijúúúi nagyság , persze a megfelelő szintű biztonságfokkal ! Meg cukkancs péter bácsi és az onokák, hát meg kell zabálni a jóságos nagyapóra vett direktort ! Hááát, mivel a cuki-muki labradorkölykök csak telehugyálták volna a bevetési helyszínt, ezért kellett az emberségesen emberséges, kicsit huncutúl kacsintó emberséges ember karaktere a reklámba, mivel hideg van, lefagy a stáb töke is, meg forralt bort se szervíroz a habony-művek, de ez a péter apó, és megemeli a satyeszt, mint egyszerű állampolgár ! Mert olyan emberségesen emberséges, cuki-muki, civilnek látszó egyszerűség a lelkem ! Hát hol van a pampers-reklám ehhez képest?! Gőgicsélő babaimitátorokkal, akik még egy satyeszt se tudnak megemelni ! Hát ki emeljen, majd a nagyszerű, és természetesen emberségességének dacára különösen izgalmas, vadító államférfijúúú, a vargamihály?! Ugyan, ugyan !
  Hogy lehet nem lelkesnek lenni ?! Hány felkiáltójellel lehetne kifejezni ezt a mekkeleki értelemben vett színigazgatói, emberségesen emberséges karrakter nagyszerűségét ?!

  Ezt péter bácsinak, aki nem tudja hol a biztonságos lejtő széle !

  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!
 5. 4
  yoyo
  2018. február 23., péntek 21:19
  A felvétel után valószínűleg ki kellett cserélni a művészúr intimbetétét.
 6. 3
  rworse
  2018. február 23., péntek 19:47
  Hajrá Varga Mihály! Hajrá Varga Mihályok!
 7. 2
  tiszapolgári
  2018. február 23., péntek 16:31
  „Varga „ember maradt, emberi minden megnyilvánulása”

  Én mindig olyannak látom Varga Mihályt, mint egy csontvázat, amire ráadtak egy zakót.
 8. 1
  Valakicske
  2018. február 23., péntek 16:19
  Szerencsétlen, hülye ripacs.
  Ez maradt neki vénségére: mikor csettint a hűbérúr, akkor ugrani kell, segget nyalni, ripacskodni, jópofizni. Négyévente. Addig a franc se törődik vele, le sem szarják, nem számít, egy a többi pénzen vett nímand között.
  Cserébe ülhet egy vidéki színház bőrszékében, és gondolhatja magáról, hogy vitte valamire ...
  Hát nem. Nem vitted.
  Maradtál az ordibálós ripacs a kabaréból, az egyeszköztáras vidámjelenet-szereplő, aki egy rendes országban nem hogy igazgató nem lehetne - pláne nem úgy, ahogy te odakerültél, seggnyalással, fizetségként -, de maximum egy vidéki színház szűkebb közönsége ismerne, és talán még kedvelne is valamennyire. De bérletet nem neveznének el rólad, mikor kellemes kis vidéki otthonodban elhalálozol, annyira azért nem voltál jelentős ....

Komment írásához vagy regisztrálj