Orbáni stílben reagált a CÖF-CÖKA, miért beszéltek összevissza az MVM-től kapott 508 millió forintról

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. máj. 19., 09:33
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A „közgondolkodás javításából” a gyermekétkeztetés javítása lett. Vagy mégsem.

false

Így reagált a CÖF-CÖKA az Átlátszón közzétett dokumentumokra, amelyekből világosan kiderült, Csizmadia László, a CÖF-CÖKA elnöke 508 millió forintot kért az MVM-től a „közgondolkodás javítására”. Korábban viszont azt közölték, hogy a gyermekétkeztetés javítására költötték a támogatási pénzt.

(A lényegi információközlés helyetti terelést az ünnepi jókívánsággal Orbán Viktortól tanulta a CÖF-CÖKA. Tavaly decemberben Demeter Márta Tiborcz István és Pharaon üzleti kapcsolatát firtatta, amire Orbán úgy reagált, hogy boldog karácsonyt kívánt.)

Miután áprilisban a bíróság másodfokon is kimondta, hogy az MVM-nek ki kell adnia az Átlátszó által kért dokumentumokat, a lap megkapta a CÖF támogatási kérelmét, az MVM Társadalmi Felelősségvállalási Bizottság ülésének jegyzőkönyvét, valamint az MVM és CÖF által kötött adományozási megállapodást. Érdekes módon egyik dokumentumból sem derül ki egyértelműen, miért volt fontos egy állami vállalatnak a kormányközeli úgynevezett civil szervezet félmilliárdos támogatása.

(Átlátszó, 444.hu)

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. máj. 19., 09:33
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
  1. 1
    rworse
    2018. május 19., szombat 15:05
    Kárhozott Pünkösdi Ünnepeket!

Komment írásához vagy regisztrálj