Ez most nagyon jó: Cserdi szívesen befogadja az Őcsényből kiátkozott menekülteket

szerző
Nagy Gergely Miklós
publikálva
2017. okt. 04., 17:10
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Erről a baranyai falu polgármestere, Bogdán László beszélt.

Rövid részletet közölt a valasz.hu a Hír Tv egyik műsorából. „Cserdiben szívesen látjuk az Őcsényben nem kívánatos menekült családokat. Büszkék leszünk, ha nálunk pihennek néhány napot” – mondta a Hír TV Szabadfogás című műsorában Bogdán László, Cserdi polgármestere.

false

 

Fotó: MTI

A posztot jegyző Dévényi István, az említett műsor vezetője egyébként, még azt tette mindehhez hozzá: „Mivel ott ültem mellette, így azt is hallottam, amikor Pörzse Sándor megkérdezte tőle, hogy 'De mit szólnak ehhez a cserdiek?'. Mire Bogdán László azt válaszolta: 'ők velem együtt 800 éve migránsok ebben az országban'."

Mint ismert, Őcsényben pánik tört ki amiatt, hogy néhány oltalom alatt álló menekült fiatal a faluban nyaralna. A szállást adó panziótulajdonos kocsijának kerekét kiszúrták, a polgármester lemondott. Orbán Viktor pedig azt mondta, megérti az őcsényiek reakcióját – azaz a gumikiszúrást és a fenyegetéseket is.

szerző
Nagy Gergely Miklós
publikálva
2017. okt. 04., 17:10
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 8
  bétom
  2017. október 10., kedd 09:04
  thalassa

  Szerintem, nem érted a lényeget: sajnos van egy szint ahonnan csak szigorú módszerekkel
  lehet embereket felemelni! Egyébként láthattad, ő nem csak beszél, hanem, ha kell odatérdel
  a veteményesben a többiek mellé, hogy megmutassa, hogyan kell csinálni!
  Az ország legnagyobb szégyene, hogy ilyen emberek (talán, nem ő az egyetlen) helyett Farkas Flóriánok ülnek az Országházban (írhattam volna kisbetűvel...)!
 2. 7
  thalassa
  2017. október 08., 19:44
  Ez valóban jó hír, és örülök én is. Szép falucska Cserdi, remélem, jól fogják érezni magukat a menekült vendégeik.Azonban nem kéne elfelejteni, hogy Bogdán László az a cigány vezető, aki maga erősíti kijelentéseivel azokat az előítéleteket, amiket a többségi társadalom táplál a cigányokkal szemben. Szerinte van cigánybűnözés, amelynek megelőzésére a legjobb módszer a "köcsögtelenítési" börtönprojekt, a szegényeknek nem jár a jog, hogy közmunkából megkeresett kevéske pénzükett arra költsék, amire akarják, ezért turkál a szemetükben, és felháborodik azon, hogy csokira, chipsre, cigire és italra is költenek, nekik ez nem jár. mert nincs rá pénzük; a megalázó és mérhetetlenül igazságtalan közmunkát maga is alkalmazza önkormányzatában a cigányok foglalkoztatásakor,holott tiltakoznia kellene ellene minden lehetséges fórumon. Azért ölelte őt keblére a hazai értelmiség, a középosztály és számos médium, mert azt mondja a cigányokról, amit maguk is gondolnak felőlük, csak kimondani jobb körökben nem "komilfó". De ha egy cigány ember mondja, akkor ez jéé, tényleg igaz,ő biztos tudja. Hát nem, de ez a népszerűség útja Magyarországon egy cigány politikusnak.
 3. 6
  hegecz25
  2017. október 05., csütörtök 01:02
  Végre egy igazi magyar ember.
 4. 5
  kovizsuzsi
  2017. október 04., szerda 22:58
  A kezdetektől nagyra tartottam Bogdán Lászlót. Most is fejet hajtok előtte.
 5. 4
  tiszapolgári
  2017. október 04., szerda 20:51
  Remélem, hogy az a hülye gójmotoros nem fogja leönteni vízzel, mint Puzsért.
 6. 3
  beszóló
  2017. október 04., szerda 20:16
  Bogdán László emberből van. És a cserdiek is.
 7. 2
  yoyo
  2017. október 04., szerda 20:00
  egy egészen kiváló ember
 8. 1
  rworse
  2017. október 04., szerda 18:53
  " amikor Pörzse Sándor megkérdezte tőle, hogy „De mit szólnak ehhez a cserdiek?”. Mire Bogdán László azt válaszolta: „ők velem együtt 800 éve migránsok ebben az országban”."

  Ez a jó szöveg.

Komment írásához vagy regisztrálj