Alig 90 millióért eladó egy viktoriánus vasútállomás

szerző
Narancs.hu/MTI
publikálva
2018. aug. 10., 16:05
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Vigyázat, szellem járja!

Kalapács alá került egy viktoriánus stílusú vasútállomás Angliában. A Dél-Yorkshire grófságbeli Chapeltown ma már használaton kívüli állomásához váró, jegyiroda és peron is jár. A felújításra szoruló épületben három hálószoba van. A kikiáltási ára 250 ezer font (cirka 90 millió forint). De óvatosan a licittel. Az állomáson a közhiedelem szerint egy második világháborúban elhunyt férfi szelleme kódorog.

Már a vonat se jár arra. Előbb az utasforgalmat állították le 1953-ban, majd a tehervonatokat is másfelé küldték. Kísértetszkeptikusoknak jó vétel lehet, hiszen gyönyörű erdő öleli körbe, miközben közel az autópálya és a vasút.

Az ingatlant szeptember elején árverezik el, addig még lehet gyűjtögetni.

szerző
Narancs.hu/MTI
publikálva
2018. aug. 10., 16:05
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 1
  tiszapolgári
  2018. augusztus 11., szombat 09:13
  Én többször is aludtam már vasútállomáson, nem volt semmi baj, leszámítva, hogy kemények voltak a padok, és hajnalban igazoltattak a rendőrök. Sőt, a nyolcvanas évek elején a berlini Ostbahnhofon egy egész hetet eltöltöttem, nem volt ott semmiféle kísértet, csak a kommunizmusé.
 2. 2
  rworse
  2018. augusztus 11., szombat 11:44
  A tiszapolgári kísértet járja be Európa vasútjait...

  Én már buszállomáson is aludtam. Azóta is kísért az emléke.

  Az ellenben jelzés értékű lehetne az őfőméltóseggű kormányzó úrnak, hogy már Angliában is zárogatnak befelé vasútvonalakat.

Komment írásához vagy regisztrálj