Trump lelkesen dicsekedett írói vénájával, aztán szóltak neki, hogy elírt egy szót

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. júl. 11., 16:40
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Vannak, akiknek dicsekedni csak nagyon óvatosan szabadna.

Az amerikai elnök kedvenc üzenőfelületén, a Twitteren írt egy posztot arról, hogy milyen zseniális írói vénája van neki, csak a féknyúzgyárak bántják.

Egész pontosan azt írta, hogy

„Sikerkönyvekkel a hátam mögött büszke lehetek az írói vénámra. A Fake News persze tűvé teszi a tweetjeimet hibák után kutatva. Bizonyos szavakat a hangsúly miatt írok nagybetűvel, nem azért, mert az úgy helyes.”

Trump ott lőtt hatalmas öngólt, hogy a figyelmes, hibák után kutató átolvasásra nem a „pore over” kifejezést használta, hanem a „pour over”-t, ami igazából egy kávékészítési technika.

Vagyis nem bírta helyesen leírni azt, amit akart.

J.K. Rowling erre jól körberöhögte a literátus Trumpot, aki gyorsan törölte is a tweetet, hogy aztán helyesen újraposztolja. Amit aztán újra jól körberöhögött Rowling.

És ebbe a röhögésörvénybe lép be a kétnapos a NATO-csúcs, ahol mindenféle sejtetések szerint Trump még Orbánnal is vált majd pár szót.

Erre mondják sokan, hogy ilyesmin akkor tudnának felszabadultan hahotázni, ha nem a világ talán legnagyobb hatalmú országának vezetőjéről lenne szó. De mi mégis azt javasoljuk, hahotázzunk csak bátran, a nevetésből még sosem lett (nagy) baj.

false

(via Hvg.hu)

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. júl. 11., 16:40
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:

Komment írásához vagy regisztrálj