Sir Elton John szétrúgta néhány idióta fejét

szerző
Gera Márton
publikálva
2017. szept. 21., 09:45
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Annyira beteg, hogy nem lehet nem szeretni: Colin Firthék James Bond-paródiája továbbra is észveszejtően jó.

Visszatér Töki (angolosoknak: Eggsy), aki már vagány titkos ügynökként csapatja a Kingsman kötelékében, és most éppen egy kellő komolysággal ábrázolt pszichopata nővel veszi fel a harcot, aki elárasztja a világot a fertőzött drogjával. Erről szól a 2015-ös Kingsman folytatása, és ebből nagyjából ki is található, mit kapunk: kevés komolyságot, annál több akciót, meg olyan jeleneteket, amelyekben a zongorázó Elton John feláll a hangszerétől, majd két pörgő rúgással ártalmatlanítja a gonoszt. S ilyen végig az egész: szerethetően őrült, és közben megint mutat egy nagy fityiszt a kémfilmeknek.

Kingsman: Az Aranykör (16) – hivatalos, szinkronizált előzetes #2

A modor mutatja, mit érsz! A Kingsman ügynökei visszatérnek – a kirobbanó folytatás szeptember 21-től a mozikban!

Kinek érdemes beülni rá? Akit ezredjére is rabul ejt az ezerarcú, lövöldözős esernyővel mászkáló Colin Firth, és nem az Austin Powerst vagy a Johnny Englisht tartja a kémfilmparódiák csúcsának.

via GIPHY

Bár voltak fenntartásaink, a Kingsman első részét azért eléggé kedveltük, a recept pedig a második részre is maradt ugyanaz: az akció+humor kombó kimaxolása kicsit több mint két órán keresztül. Az érdekesség az, hogy eredetileg nem volt tervben semmiféle folytatás, csak hát a nyitány elég nagy siker lett, így nem volt kérdés, hogy kell egy második rész. Ami meglepő, hogy a rendező maradt ugyanaz, pedig a rendkívül stílusos mozikat (Torta, HA/VER) összehozó Matthew Vaughn eddig soha nem készített folytatást egyetlen filmjéhez sem, és kezdetben most is húzódozott. Mindenesetre már ott tartunk, hogy a rendező egy esetleges harmadik részről beszél, idén tavasszal legalábbis emlegette, hogy van is egy remek ötletük a következő epizódhoz. Nem akarjuk elkiabálni, de simán trilógia lesz ebből.
szerző
Gera Márton
publikálva
2017. szept. 21., 09:45
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:

Komment írásához vagy regisztrálj