03.17-03.18.

Ma este megbukunk

Garantált „bukás”.

„A kudarc színháza – a Centrálban mostanra markáns vonulattá állt össze a színpadi bukás, a rossz színház komikumát, sőt röhejességét felmutató darabok sora.

false

A Függöny fel! meg a »Magyarország legsz@rabb musicalét« ígérő A Broadway felett az ég után ezen az őszön megérkezett Londonból a Révay utcába a leg­újabb katasztrófasiker: Henry Lewis, Jonathan  Sayer és Henry Shields urak egész estés bohózata, amely 2012 óta immár több száz estén döntötte romba a színpadokat.

Ez történik most a Centrál Színházban is: a londoni produkció hű mását itt is megteremtő rendezővel (Mark Bell), jól idomuló magyarítással (fordító: Baráthy György), s már a leg­első előadáson tökéletes színészi csapatjátékkal. Bizony, jó néha Budapesten olyan produkcióval találkozni, ahol már a premier estéjén készen van az előadás, s voltaképpen nem is olyan meglepő, hogy e ritka élménnyel a színházi élet bulvárszakasza ajándékozza meg a nézőt.”

Kritikusunk, mint az a fentiekből is kitűnik, nem győzte dicsérni a Ma este megbukunk című produkciót (a teljes szöveg itt), melyben Janicsek Péter, Katona László, Botos Éva, Mészáros András, Ágoston Katalin, Rada Bálint, Cserna Antal és Schmied Zoltán bolondoznak önfeledten.

Ma este megbukunk

Színház

Időpont
2017. március 17. - március 18.
Helyszín
Centrál Színház
1065 Budapest, Révay utca 18.

Hol találom?

publikálva
2017. márc. 08., 10:38
kommentek
0
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Kommentek

Rendezés:

Komment írásához vagy regisztrálj