Kétmilliárdos vagyonon osztozkodik Hosszú Katinka és Shane Tusup a válópere során

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. szept. 28., 12:28
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Tusup nem elégszik meg a vagyon felével.

A hot! magazin információi szerint a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróságon kezdetét vette Hosszú Katinka és Shane Tusup válópere. A per maratoni hosszúnak ígérkezik, hisz' a felek nem beszélnek egymással, valamint Tusup jelenleg nem Magyarországon él, nem is jelent meg a bíróságon a per kezdetén.

Az úszóklasszis válópere nem csak a bulvár számára érdekes. Nem elhanyagolható információ ugyanis, hogy a vagyonmegosztás apropóján az Iron Corporation Kft. nevű cég vagyonát, értékét körülbelül két milliárd forintra becsülik, míg a másik cég, az Iron Aquatics úszóklubot lényegét tekintve értéktelennek minősítik, mivel Hosszú Katinka új egyesületet alapított, Iron Swim néven, oda vitte át a versenyzőit, illetve a tanfolyamokat.

A lap információi szerint Shane Tusup nem hagyja veszni a vagyont, két ügyvédet, egy magyart és egy amerikait is felfogadott, azért, hogy egy 50-50 százalékos vagyonmegosztás helyett több jusson neki.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. szept. 28., 12:28
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 4
  tiszapolgári
  2018. szeptember 30., 07:06
  Mint már annyiszor, most is felületesen alkottam véleményt. Valóban, a Katinka-sztoriban még sokkal több tartalék van, mint a Pécsi „Szabó család” Ildikó-sagában.
  Viszont Rékasi még mindig topon van, nemrég megint karambolozott.
 2. 3
  rworse
  2018. szeptember 29., szombat 20:14
  2

  A Pécsi Ildikó-saga kissé kifulladni látszik. Annyira nem történik benne évek óta semmi, hogy a firkászok már vagy tízezerszer leírták ugyanazt. No persze, Szűcs Lajos egy-egy kórházba kerüléssel sokat tud lendíteni a Pécsi-Pártos-unoka-autóbalesetmellékszál-őrizemaszemedet alapmotívumba.
 3. 2
  tiszapolgári
  2018. szeptember 29., szombat 16:39
  A Katinka-sztoriban még legalább annyi tartalék van, mint a Rékasi Károly- vagy a Pécsi Ildikó-sagában.
 4. 1
  simipapa2
  2018. szeptember 28., péntek 16:48
  Na kibújik a szög a zsákból.Ennyiért már megérte üvöltözni.

Komment írásához vagy regisztrálj