Orbán Viktornak a genfi tenisztorna jogaira fáj a foga? Állítólag hatmillió eurót ajánlott érte

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. szept. 23., 16:46
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Az információt a román üzletember, Ion Țiriac első kézből közölte román sajtóorgánumokkal, hisz’ jelenleg maga birtokolja egy volt német teniszezővel a verseny jogait.

Ion Țiriac, Románia leggazdagabb embere, egykori neves teniszező azt állítja, Orbán Viktor magyar miniszterelnök hajlandónak mutatkozott arra, hogy megszerezze Magyarország számára egy részben általa tulajdonolt tenisztorna szervezési jogait – írja a Főtér.

Azt írja a lap, hogy Țiriac szombaton több bukaresti sajtóorgánum szerint is az időpontot és a körülményeket nem pontosítva azt mondta, „a magyar kormányfő hatmillió eurót ajánlott azért, hogy lemondjon a francia Roland Garros előtt egy héttel megrendezett genfi tenisztornáról”, amelynek a jogait a román üzletember egy volt német teniszezővel közösen birtokolja.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. szept. 23., 16:46
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 3
  Nonemart
  2018. szeptember 24., hétfő 08:52
  Azt lenne jó tudni, hogy orbán a konyhapénzből, a sajátjából ilyen gavallér, vagy állami pénzből és aztán majd privatizálja három forint ötven fillér értékben ? Persze, garancsi vagy mészáros nevén ! Mellesleg, egy ilyen torna tuljadonosa azonnal sorba áll állami hitelekért és EU-s pénzekért, mert nincs hol játszani a kor színvonalán !
 2. 2
  rworse
  2018. szeptember 23., 22:34
  Kinek a térfelén pattog a labda?
 3. 1
  Kovacs
  2018. szeptember 23., 19:14
  A magyar miniszterelnök "tehetsége" a korrumpálásban is megmutatkozott. Ez sem zavar senkit, gondolom.

Komment írásához vagy regisztrálj