Marton László Magyar György ügyvédhez fordult

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 09., 08:34
kommentek
16
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

„Azért fordult ügyvédi irodánkhoz Marton úr, mert nem bírja tovább a zaklatást…”

A Bors megtudta, hogy a szexuális zaklatások egész sorával vádolt Marton László, a Vígszínház nemrég menesztett főrendezője, ügyvédhez fordult:

false

„Azért fordult ügyvédi irodánkhoz Marton úr, mert nem bírja tovább a zaklatást, amit kap a kialakult helyzet miatt. Az egészsége, lelki egyensúlya megroppant. Kifejezetten jogi értelemben neki van ügyvédje, de nincs ügye. Tanácsot kért, képviseletére adott teljes megbízást ügyvédi irodánknak” – nyilatkozta Magyar György ügyvéd a lapnak. Arra a kérdésre, hogy Marton perel-e, az ügyvéd így válaszolt: „Nagy valószínűséggel erre nem lesz szükség, de ez még megfontolás tárgya.”

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 09., 08:34
kommentek
16
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 16
  reuters
  2017. november 09., csütörtök 21:23
  (11)
  ja, szeretek színházba járni, régóta, pedig bérletem sincs
  (örvendek, hogy felfigyeltél erre)
 2. 15
  szegedi789
  2017. november 09., csütörtök 20:23
  13
  Látom , vágréti vagy milyen úrként hirdette itt magát,
  képtelen mondataival elszámolni, és szokásos agresszív kioktatósdiba kezdett. Szexuális molesztálások ügyében különösen aktivizálta magát, ahol, erre sose reagál, mik vannak?, tudatosan elmaszatolja a különbségeket áldozat és elkövető között. Mint írtam, nem újdonság a magyar történelemben, hogy ilyen jellemű polgárai vannak. Semmi egyéni felelőség, semmi szolidaritás. Lejárt lemez, csak maga ide jár.......

  Milyen kár, Szomszédoknak már vége, mert ön simán jöhetett volna Lenke néni után, aznapi áldozathibáztató mondataival. Drágul a zsiguli ára, és a színésznők a hibásak mindig......

  Perverz módon, mert racionális és etika magyarázatot nem találni motivációira. Mondataira.

  Ja, és ez a "mindenki hülye, a közélet is szar" c. dumával, hááát, öööö, kicsit untat, persze, egy Szomszédok epizód végére nyilván odakívánkozna. Juj, csak vége annak a műsornak. Nem baj, agresszív kispolgár még dühöng tovább.....

  Pedig nemhogy Kádár, de Horn is mióta halott.............
 3. 14
  rworse
  2017. november 09., csütörtök 20:12
  Egy-kétszer már kifejeztem szavakkal, hogy mennyire nehéz szavakkal kifejezni a húsgyurica undorító szemétségének mértékét, jellegét. Most megint kifejezem szavakkal, mennyire nehéz szavakkal kifejezni, hogy a húsgyurica mennyire szemét, gonosz aljadék. Újfent üzenem ezt columbofeleségének, ha eddig nem vette volna észre, kivel él együtt, kinek a megnyilvánulásaiban véleményez szavakat, szófordulatokat (-ferdületeket). Nagy átka az emberiségnek, hogy a húsgyurica felfedezte az internet lehetőségeit. Kíváncsi lennék, hogy amikor kartávolságban van emberekkel, akkor hogyan beszél velük - különösen kíváncsi lennék, ha azokkal lenne kartávolságban, akikről írni szokott.
 4. 13
  húsleves
  2017. november 09., csütörtök 19:57
  „perverz módon igyekszik elmaszatolni az ügy lényegét”
  *
  Perverz módon való maszatolni igyekvés.
  Nem rossz. Holtig tanul az ember. Főként a legjobbaktól.
  Egyébként momentán az asszonycseléd igyekszik perverz módon maszatolni, miszerint kijelentette: „SAJNÁLJA”, hogy a hiénák nekirongyoltak a főrendezőnek, aki korábban így szólt hozzá a Zsiguli hátsó ülésén: „puszild meg!”.
  Még néhány nap, és az „áldozat” bejelenti, nyilván nem maszatolni igyekezve, nem perverz módon: nagyon „sajnálja”, hogy nem puszilta meg.
 5. 12
  húsleves
  2017. november 09., csütörtök 19:41
  „Schilling otthon lefejelte a hokedlit.”
  *
  Ha lefejelte, fölöslegesen tette, mivel Schilling – a külső, elfogulatlan, tárgyilagos szemlélő megítélése szerint – hokedli-fejelés nélkül is röhejessé vált, a szerencsétlen (dróton rángatott) asszonycselédjével együtt.

  Ezek a marhák csak azt nem értették meg, hogy – adott esetben – az unokájukra is ujjal mutogathatnak majd az iskolában: „a te nagyanyáddal pusziltatták meg a faszt!”; a gyerekeikről (ha vannak) nem szólva.

  Külön-külön is hatalmas idióták, míg együtt a baromság Himalájája. Közéleti tényezők. Olyanok, mint a közélet.

 6. 11
  szegedi789
  2017. november 09., csütörtök 19:37
  - Reuters úgy látszik az ügyeletes vígszínházbérletes

  - húsleves az áldozathibáztató, aki talán saját lelki mélységeit akarván kompenzálni, szinte perverz módon igyekszik elmaszatolni az ügy lényegét, saját erkölcsi színvonalára lerohasztani, mert mindenki bűnös, mindeki szaharos e beteg perspektívában..... (mily' ismerős érvelés Kádár-rezsimből, nem de ??? semmi egyéni felelősség)

  - VIII. Galamb-házy Leokádia Etelka Béla szokásos fideszes trollkodást űz; most komolyan, ez, így, most, hogy' a fészkesbe aktuális, ezen bejegyzés alatt ?????

  Közvélemény legalább rendben van.....

 7. 10
  harcolj
  2017. november 09., csütörtök 18:55
  Galambcsiniéknél semmi botrány ? A tomporzaklatás szrt se ér... na ?
 8. 9
  Cheyenne
  2017. november 09., csütörtök 17:55
  Szegény SL kicsit túltolta ezt a megbocsátás projektet. (Simán elképzelem, ahogy a szakma odaszólogat neki, hogy így-meg úgy. A Víget erősíteni kell, ez már a szakmai hitelességről szól bla bla..)

  Kérdések: SL elviszi a gyerekeit is? Mit mond nekik a kérdésre, hogy ki rendezte a darabot? A bácsi, aki anyának megmutatta a löttyedt farkát?

  A könnyes megbocsátásról: Ha húsz évig megússza valaki, utána szeressük? Akkor most azonnal nem kell szólni, ha friss a molesztálás? Ha valaki évtizedekig csinálja, és utána tétován beismer valamicskét, az nagy emberi erény? De ha két napja csinálta csak, akkor bíróságra vele?

  Szerintem Schilling otthon lefejelte a hokedlit..
 9. 8
  galambocskám
  2017. november 09., csütörtök 16:23
  Ügyvéd.

  A kormányinfón kérdé a magyar fórumos a Török Szultánt hogy szerinte van-e kapcsolat a gyurcsincsi és a czeglédy között. A Török Szultán szerint van, ezt onnan gondolja hogy a gyurcsincsi és a gyurcsininé beperelték őt, a Török Szultánt, de az ügyvédjük, bizonyos czeglédy nem bír eljönni a tárgyalásra.
 10. 7
  galambocskám
  2017. november 09., csütörtök 16:09
  Marton úr kit perel be? A közvéleményt amely undorral fordul el tőle?

  A bíróság majd kötelezi a közt, hogy viseltessék tisztelettel és megértéssel marton úr iránt?

  De legalábbis verebesszerűen.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk