Oké, hogy ezt Deutsch Tamás írta, de akkor is bevilágít abba a sötétségbe, ami a fideszes fejekben van

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. szept. 15., 15:09
kommentek
6
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A fideszes EP-képviselő szerint semmi gond nincs azzal, ha valaki minősített információkat ad ki manipulatív szándékkal.

Szél Bernadett feljelentette Németh Szilárdot, miután a fideszes politikus a nemzetbiztonsági bizottság zárt ülése után három olyan civil aktivistát nevezett meg (Schilling Árpád, Gulyás Márton, Vágó Gábor), akiknek a neve a zárt ülésen hangzott el, így minősített információval élt vissza.

Sima ügy – akkor is, ha elvonatkoztatunk ettől a hömpölygő ellenségképzéstől, és csak azt nézzük, hogy Németh „kikotyogott” minősített információkat.

Deutsch Tamás szerint azonban nem!

Ő azt írja: „Schilling művésznek megvan a véleménye a rendszerről (szólásszabadság), Németh politikusnak megvan a véleménye Schillingről (fenyegetés). Drága haladókáim, megélhetési hiszti ide, megélhetési hiszti oda, szar ügy ez a véleménynyilvánítás szabadsága, mert bizony nem egyirányú utca. Véleményeket adunk, véleményeket kapunk. Ez a szabadság már csak ilyen huncut dolog. Szóval, jó reggelt, tessenek felébredni, demokrácia van! Ennyi.”

Ezek szerint Deutsch úgy gondolja, hogy visszaélni és minősített információt kikotyogni – nyilvánvalóan politikai céllal – a szólásszabadság része. Hogy csak egy vélemény.

Aha.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. szept. 15., 15:09
kommentek
6
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Cimkék:
Deutsch Tamás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 6
  Pasinszki
  2017. szeptember 17., 13:28
  Nem ok nélkül hívják az urat Tompikának.
 2. 5
  harcolj
  2017. szeptember 16., szombat 10:03
  Deutsch tipikus példája annak, amikor az egyetemi létezés egyenlő a bulikkal. Továbbra is még azt a korszakát éli és így is megy nyugdíjba, hiszen soha életében nem kellett semmit dolgoznia, na persze soha nem is akart. Kora előrehaladtával nem a bölcsesség sugárzik az arcáról, hanem az elfogyasztott élvezeti szerek mellékhatásai. De őt így szeretjük
 3. 4
  tiszapolgári
  2017. szeptember 16., szombat 08:36
  Szerintem semmi meglepő nincs abban, hogy az egykori, szabadságpárti Fidesz legfőbb reklámarca besorol a legeslegújabb kori zsírtáltos mellé. Egy kicsit olyan ez, mint amikor a sztrádán félpályás útlezárás van, ez eleinte mindig torlódással és káosszal jár, de utána szépen, libasorban halad egymás mögött a maffiózó-BMW, a dögszállító teherautó és a tűzpiros Ferrari.
 4. 3
  commandante
  2017. szeptember 16., szombat 06:08
  Az kétségtelen, hogy Deutsch a józan eszével együtt már rég elvesztette az arànyérzékét, de ezt tudva is szinte rosszul esik leírni, annyira evidencia. Nem ugyan az a helyzet civilként bírálni, vagy a párt, és a kormány verőlegényeként kinyilatkoztatni, és megbélyegezni.
 5. 2
  jhamori
  2017. szeptember 16., szombat 02:26
  Tomi bátyó sohasem volt egy észkombájn, a csajok nem is ezért szerették. Látszik, hogy ELTE jogot végzett ember - de az is lehet, hogy a diplomáját tombolán nyerte.
 6. 1
  rworse
  2017. szeptember 15., péntek 19:44
  erdőspéterkurvaanyád

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk